Wijkteams

Wij werken met drie wijkteams; team Moordrecht, team Zevenhuizen/Moerkapelle en team Nieuwerkerk aan de IJssel. Elk team concentreert zich op de eigen wijk. De wijkteams van Parento Thuiszorg bestaan uit maximaal 12 zorgverleners. Onze medewerkers wonen in hun werkgebied en kennen daardoor de wijk, sociale voorzieningen en het welzijnsnetwerk van de cliënt goed en kunnen snel schakelen. Onze zorgverleners worden ondersteund en dagelijks aangestuurd door de (wijk)verpleegkundige die aanspreekpunt is binnen het team. Ook de planners spelen een belangrijke rol omdat zij zowel de cliënten als de medewerkers in het team goed kennen. Graag stellen wij onze wijkteams voor.

  • Wisselingen in de personele invulling van de zorg proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen. Daarbij zullen wij, indien mogelijk, zoveel mogelijk diensten met elkaar proberen te combineren om het aantal verschillende zorgverleners bij de cliënt te beperken.
  • Wij zullen, waar mogelijk, de diensten van Verpleging, Verzorging en Begeleiding zoveel mogelijk combineren.
  • Binnen de wijkteams zijn zorgverleners met een bepaalde specialisatie. Daar waar nodig wordt die specifieke kennis ook binnen de andere teams ingezet.
  • De groep van zorgverleners bestaat uit een mix van ervaren en startende zorgverleners (verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden 2+). 

Heeft u vragen over onze werkwijze of over de wijkteams, neem dan contact met ons op middels het contactformulier

 

Team Nieuwerkerk aan den IJssel

Links: Marjo, Astrid, Diana

Midden: Esther, Soiraima, Jolanda, Wilhelmina

Rechts: Marian, Jeannette, Miaimon

Team Zevenhuizen

Links: Marian, Willemieke, Sarie

Midden: Femke, Edith, Arenda, Margarita

Rechts: Janneke, Danielle, Sandra

 

Team Moordrecht

  

Boven: Janneke, Karin

Midden: Sarah

Onder: Edith, Claudia

Inval team

Boven: Romy, Sarah

Onder: Tessa, Jeanine