Welzijn

Dagbesteding

Onze Dagbesteding Gewoon Dichtbij biedt verschillende activiteiten aan een groep mensen, onder begeleiding van vaste professionals en vrijwilligers. U ontmoet andere mensen en heeft een zinvolle invulling van uw dag. Tijdens de dagbesteding werken we aan individuele doelen van de bezoeker, zoals cognitieve vaardigheden en lichamelijke conditie op niveau houden. Voor iedere bezoeker maken we een zorgplan om deze doelen bij te houden en regelmatig te evalueren. Dagbesteding kan ook helpen om mantelzorger(s) te ontlasten. Wij nodigen u uit om naar onze Dagbesteding Gewoon Dichtbij te komen. De Welzijnstak van Parento Thuiszorg heet Gewoon Dichtbij en staat voor: elkaar ontmoeten, gezelschap, samen activiteiten doen, een luisterend oor en vooral veel gezelligheid.

Onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel wordt gedeeld met Inloophuis Koffie Enzo. Wij zijn heel blij met deze samenwerking zodat het pand optimaal benut wordt en er dagelijks activiteiten plaats vinden.

Waar kan ik terecht?

Onze Dagbesteding vindt plaats op onze locatie in Nieuwerkerk aan de IJssel. Ook bezoekers uit andere gemeenten verwelkomen wij hier. Dit biedt ons de gelegenheid om deze locatie te optimaliseren en ons aanbod uit te breiden, zonder de kleinschaligheid te verliezen.

   
Kerklaan 53, Nieuwerkerk aan de IJssel

 

 

 

Wat is ons aanbod?

Op maandag, woensdag en vrijdag bieden we van 10:00-13:30 en van 12:30 -16:00 uur dagbesteding aan.

Tijdens de dagbesteding wordt u voorzien van koffie/ thee, lunch en verschillende activiteiten.
Er is altijd een verzorgende aanwezig om mensen te helpen waar nodig. Voor aanmelding, vragen over de activiteit en het vervoer kunt u bellen met: 0180-396 944 of contact opnemen via het emailadres: gewoondichtbij@parento.nl.

Hoe om te gaan met verwijzing en kosten?

Voor de Dagbesteding is een indicatie nodig. De indicatie kan worden verstrekt uit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) of de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Heeft u een vervoersindicatie dan zullen wij met u in overleg gaan hoe wij dit kunnen vormgeven. Op onze website bij Thuiszorg op maat kunt u lezen hoe u een indicatie kunt aanvragen. 

Voor vragen over indicaties en aanvragen kunt u bellen met: 0180-396 944 of contact opnemen met de clientadministratie: clientadministratie@parento.nl